آموزش صدا سازی و سلفژ

آموزش صدا سازی و سلفژ

خوب نفس کشیدن در یک جمله یعنی تنفس از راه بینی .

هر کسی میتونه بخونه و همه هم گاه و بی گاه و خواه و ناخواه برای خودشون می خونند اما ما میخوایم حرفه ای بخونیم و طوری بخونیم که دیگران لذت ببرند

– برای اینکه دیگران از صدای شما لذت ببرند تنها داشتن جنس صدای خوب کافی نیست

– بلکه اگر با تکنیک بخونید میتونه مخاطب رو جذب کنه

– ما توی همین ایران خیلی اساتیدآواز رو داریم که رنگ صدای خوبی ندارند اما واقعاً حرفه ای میخونند و آدم رو مجذوب میکنن

– پس نگران جنس و رنگ صداتون نباشید چراکه صداقابل ارتقا هست و جنس صدای شما میتونه از یه جنس بد به یه جنس خوب ارتقا پیدا کنه

– به قول یکی از دوستان صدا اکتسابی هست.

حالا بعضیها از اول جنس صدای خوبی دارند

 اما آیا تنها صدای قشنگمیتونه باعث زیبایی بشه؟

یعنی بدون تکنیک هم پیشرفت ممکنه؟

البته ممکن هست اما پیشرفت خوبه که در قالب تخصص باشه .

پس خودتون رو ارتقا بدین و امیدوار باشین به اینکه جنس صداتون خوب میشه

– آموختن تکنیک آموزش صدا سازی و سلفژ هم فراموش نشه .

اما قبل از وارد شدن به مبحث اصلی باید خدمت یکسری دوستان عرض کنم که توانایی شما در اجرای صداهای زیر و بم قابل ارتقا هست .

اما عزیزان سوال کردن که آیا میشه صدا رو از زیر به بم و یا از بم به زیرتبدیل کرد و یا خیلی ها از بازه ی صوتی شو ناراضی بودن که باید خدمت تمام این عزیزان عرض کنم که بازه ی صوتی شما قبل از تمرین مکرر آواز کمی ضعیف و کم هست اما اگه خوب و اصولی تمرین کنید.

مسلماً بازه ی صوتی تون افزایش پیدا میکنه چه در صداهای زیر و چه در صداهای بم و اینکه میفرمایید صدا رو میشه تغییر داد چیز درستی نیست بلکه اگه شما صداتون زیر باشه خیلی جاها میتونه بهتون کمک کنه و حالا شما صدای زیر رو دارید و باید برای کسب صداهای بم نیز تلاش کنید تا بهش برسید و هر دو رو داشته باشین و حتماً به خاطربسپارید که صدا قابل رشده.

خب و حالا بحث اصلی – چگونه بخونیم ؟

خوندن حرفه ای یک سری اصول کاربردی ، مهم اما ساده داره که با دونستن اون اصول و تمرین بر طبق اون اصول شما میتونید تمرینات آواز رو انجام بدین

– به عبارتی تمرین های آوازی که میدم رو باید بر طبق این اصولی که الان عرض میکنم اجرا کنید

اما درست خواندن و آموزش صدا سازی و سلفژ :

اولین نکته در درست خوندن اینه که از راه بینی نفس بکشی و به این امر عادت کنی ، حالا برایخوندن آماده بشین، خوندن دو حالت داره یا ایستاده و یا نشسته .

که این حالت برای اجراهای استودیویی هست و در اجراهای ظبط موسیقی که زنده نیستن باید از حرکت اضافی پرهیز کرد و حتی برای تمریناتتون هم حرکت اضافی نداشته باشین .

باستید

– طوری که احساس راحتی کنید

– خیلی خوب و ریلکس و عادی باستید و اصلاً ژست رسمی نگیرید.

به هیچ کدوم از اندامتون فشار نیارید و نکته ی مهم اینه که برخلاف تصور برخی دوستان که میگن باید شکمتون رو بدین به طرف داخل این اصلاً کار درستی نیست و شما باید حتی اگر کمربندی دارین که به شکمتون فشار میاره اون رو باز کنید

– یعنی به هیچ کدوم از اندامتون به خصوص شکم فشار نیارین

حالت سر و گردن در روش ایستاده :

به سمت مقابل نگاه کنید و سرتون رو بیش از حد بالا نیارین و بیش از حد هم پایین نیارین

– یعنی سر خیلی راحت به طرف مقابل نگاه کنه .

و همینطور سر رو به طرف چپ و راست هم نچرخونید و فقط صاف نگه دارین . دقت کنید

– اگه سرتون رو به هر طرفی (بالا-پایین-چپ و یا راست) بچرخونید صداتون به مقدار قابل توجهی تغییر میکنه

– امتحان کنید ! پس متوجه شدین که چطوری باستید .

حالت نشسته آموزش صدا سازی و سلفژ :

تمام نکاتی که در حالت ایستاده بود رو رعایت میکنیم

– یعنی راحت بودن وفشار نیاوردن به اندام ها به خصوص شکم و همینطور سر و گردنتون رو به طوریکه در حالت ایستاده گفتم ، نگه دارید .

اما توی حالت خواندننشسته یه نکته هست و اونم اینه که باید روی صندلی بشینید و ستون فقراتتون زیاد قوس بر نداره

– یعنی راحت بگم که رو صندلی لم ندین

– راحت باشین اما خودتون رو ولو نکنید ! و پاها تون رو روی پایه هایی که زیر اکثر صندلیهاست قرار ندین چرا که که اگر پاهاتون رو به طرف صندلی بیارین در اصل همین پاها به شکمتون فشارمیاره.

یعنی شما باید پاهاتون رو از صندلی جدا کنید و بزارین روی زمین وطوری نباشه که شکم با پاهاتون زاویه ی 09 درجه بسازه – بلکه شکم باید باپاهاتون زاویه ی باز بسازه و پا نباید به شکم فشار بیاره .

این دو حالت – استاندارد های نشستن و یا ایستادن در خواندن بودن .

مطالب مرتبط : 

  1. تمرین افزایش حجم صدا 

  2. یادگیری موسیقی را چگونه شروع کنیم 

  3.  موسیقی چه تاثیر ی بر ضریب هوشی کودکان می گذارد 

  4. موسیقی بهبود آلزایمر

آموزش-صدا-سازی-و-سلفژ-ثبت-نام-کلاس-آموزشگاه-موسیقی-شمال-غرب-شرق-مرکز-جنوب-تهران


آموزشگاه موسیقی سه راه اقدسیه و اندرزگو منطقه یک 1  – آموزشگاه موسیقی در شمال تهران – آموزشگاه موسیقی آوای پارسی  خیابان سه راه اقدسیه  – آموزش موسیقی کودک – آموزش موسیقی برای کودکان – کلاس موسیقی – آموزش گیتار – آموزش پیانو – آموزش ویولن – آموزش سه تار – آموزش سنتور – آموزش آواز – آموزش آواز سنتی – آموزش آواز ایرانی – آموزش سلفژ – آموزش صدا سازی – آموزش وزن خوانی – آموزش کاخن – آموزش تنبک – آموزش عود – آموزش کمانچه – آموزش تار – آموزش نی – آموزش درام – آموزش پرکاشنآموزشگاه موسیقی اندزگو – استاد آواز علی زند وکیلی – آموزش فلوت  – آموزش نی هفت  – ثبت نام کلاس موسیقی – آموزش قانون – آموزش تنبور – تمرین موسیقی آموزش قیچک آموزش ساکسیفون – آموزش گیتار الکتریک – آموزش درامز –  آموزش کمانچه – آموزش چنگ  –   –آموزش نی آموزش عودآموزشگاه موسیقی در پاسداران – بهترین آموزشگاه موسیقی

نکات کلیدی آموزش و تمرین پیانو

نکات کلیدی آموزش و تمرین پیانو

برای یادگیری و نواختن پیانو، تمرین‌های مؤثر و نکات مهمی وجود دارند که با رعایت آن‌ها می‌توانید پیشرفت چشمگیری داشته باشید.

در اینجا به برخی از بهترین تمرین‌ها و نکات کلیدی اشاره می‌کنم:

تمرین‌های اساسی و تکنیکی:

  1. تمرین انگشتان (Finger Exercises):

    • هانون (Hanon): تمرین‌های هانون مجموعه‌ای از تمرین‌های تکنیکی هستند که به تقویت انگشتان، افزایش استقامت و بهبود هماهنگی کمک می‌کنند. این تمرین‌ها شامل نواختن پیوسته و تکراری نت‌ها در الگوهای مختلف است.

    • چرنی (Czerny): تمرین‌های چرنی نیز مانند هانون، به تقویت تکنیک‌های مختلف پیانو کمک می‌کنند. این تمرین‌ها شامل گام‌ها، آرپژها و تمرین‌های ریتمیک هستند.

  2. گام‌ها و آرپژها (Scales and Arpeggios):

    • گام‌ها: تمرین گام‌ها در تمامی کلیدها (ماژور و مینور) به شما کمک می‌کند تا با ساختار موسیقی و نت‌ها در هر کلید آشنا شوید. همچنین، تمرین گام‌ها به بهبود مهارت انگشت‌گذاری و سرعت نواختن کمک می‌کند.

    • آرپژها: تمرین آرپژها نیز مانند گام‌ها، به شما کمک می‌کند تا با آکوردهای مختلف و نحوه نواختن آن‌ها آشنا شوید. آرپژها همچنین به تقویت انگشتان و بهبود تکنیک نواختن آکوردها کمک می‌کنند.

  3. تمرین ریتم (Rhythm Practice):

    • استفاده از مترونوم: تمرین با مترونوم به شما کمک می‌کند تا ریتم دقیقی داشته باشید و سرعت نواختن خود را کنترل کنید. سعی کنید با سرعت‌های مختلف تمرین کنید و به تدریج سرعت را افزایش دهید.

    • تمرین ریتم‌های مختلف: تمرین ریتم‌های مختلف مانند نت‌های سیاه، سفید، چنگ و دولاچنگ، به شما کمک می‌کند تا با الگوهای ریتمیک مختلف آشنا شوید و مهارت‌های ریتمیک خود را بهبود بخشید.

  4. تمرین قطعات ساده (Simple Pieces):

    • قطعات آموزشی: از قطعات آموزشی ساده شروع کنید و به تدریج قطعات پیچیده‌تر را تمرین کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا مهارت‌های خود را به تدریج افزایش دهید و از نواختن پیانو لذت ببرید.

    • قطعات مورد علاقه: قطعاتی را انتخاب کنید که به آن‌ها علاقه دارید. این کار باعث می‌شود تا با انگیزه بیشتری تمرین کنید و از پیشرفت خود لذت ببرید.

نکات مهم بهترین تمرینات برای نوازندگی پیانو :

  1. تمرین منظم:

    • تعیین زمان مشخص: سعی کنید هر روز در زمان مشخصی تمرین کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا تمرین پیانو را به یک عادت تبدیل کنید.

    • تمرین کوتاه و مؤثر: به جای تمرین طولانی و خسته‌کننده، تمرین‌های کوتاه و مؤثر را در نظر بگیرید. 30 دقیقه تمرین متمرکز بهتر از 2 ساعت تمرین بی‌هدف است.

  2. صبر و پشتکار:

    • پیشرفت تدریجی: یادگیری پیانو زمان می‌برد. صبور باشید و به تدریج پیشرفت خواهید کرد.

    • عدم دلسرد شدن: اگر در ابتدا با مشکلاتی مواجه شدید، دلسرد نشوید. با تمرین و پشتکار می‌توانید بر مشکلات غلبه کنید.

  3. توجه به وضعیت بدنی:

    • نشستن صحیح: درست نشستن پشت پیانو بسیار مهم است. سعی کنید صاف بنشینید و شانه‌های خود را رها کنید.

    • آرنج‌ها و مچ‌ها: آرنج‌های خود را کمی خم نگه دارید و مچ‌های خود را رها کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا با راحتی بیشتری بنوازید.

  4. استفاده از منابع آموزشی:

    • معلم پیانو: اگر امکانش را دارید، از یک معلم پیانو کمک بگیرید. معلم می‌تواند به شما در یادگیری تکنیک‌های صحیح و رفع اشکالات کمک کند.

    • کتاب‌ها و ویدیوهای آموزشی: از کتاب‌ها و ویدیوهای آموزشی برای یادگیری تکنیک‌ها و قطعات جدید استفاده کنید.

  5. گوش دادن به موسیقی:

    • گوش دادن فعال: به قطعات پیانویی که دوست دارید گوش دهید و سعی کنید نت‌ها و الگوهای موسیقی را تشخیص دهید.

    • تحلیل موسیقی: سعی کنید قطعات موسیقی را تحلیل کنید و ساختار آن‌ها را درک کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از موسیقی داشته باشید.

نکات تکمیلی:

  • تمرین با هدف: قبل از شروع تمرین، هدف خود را مشخص کنید. می‌خواهید چه چیزی را تمرین کنید و به چه نتیجه‌ای برسید؟

  • ضبط کردن تمرین: تمرین خود را ضبط کنید و به آن گوش دهید. این کار به شما کمک می‌کند تا اشتباهات خود را شناسایی کنید و آن‌ها را اصلاح کنید.

  • استراحت: در طول تمرین، استراحت‌های کوتاهی داشته باشید. این کار به شما کمک می‌کند تا از خستگی جلوگیری کنید و تمرکز خود را حفظ کنید.

  • لذت بردن: از نواختن پیانو لذت ببرید. اگر از تمرین لذت ببرید، با انگیزه بیشتری تمرین خواهید کرد و پیشرفت بیشتری خواهید داشت.

با رعایت این تمرین‌ها و نکات، می‌توانید به یک نوازنده پیانو ماهر تبدیل شوید. موفق باشید!

نکات-کلیدی-آموزش-و-تمرین-پیانو-آموزشگاه-موسیقی-شمال-غرب-شرق-مرکز-جنوب-ثبت-نام-کلاس


آموزشگاه موسیقی شرق تهرانثبت نام کلاس موسیقیبهترین آموزشگاه موسیقی – نکات کلیدی آموزش و تمرین پیانو

یادگیری موسیقی را چگونه شروع کنیم

آموزش موسیقی کودک

آموزش موسیقی کودک

بهترین روش های آموزش موسیقی کودک در جهان

روش های متنوعی در تدریس موسیقی وجود دارد که توسط اساتید مختلف استفاده می شوند.

بعضی از بهترین شیوه های آموزش موسیقی کودکان ، ایجاد کنجکاوی ذاتی کودک هستند و به کودکان آموزش داده می شود تا به بهترین نحو یاد بگیرند، همانگونه که کودک زبان مادری خود را یاد می گیرد.

این روش ها برای مدت طولانی مورد استفاده قرار گرفته اند، و موفقیت این روش ها تا حد زیادی ثابت شده است.

یکی از مواردی که در همه این روش ها مشترک است این است که آنها به کودکان آموزش می دهند تا فقط شنونده نباشند بلکه کودکان را تشویق می کنند تا مشارکت فعال در موسیقی داشته باشند و خلاقیت خود را در موسیقی و نوازندگی بروز دهند.

این روش ها توسط معلمان موسیقی در سراسر مدارس جهان استفاده می شود.

در اینجا چهار مورد از متد های رایج آموزش موسیقی کودک معرفی می شود.

 

متد آموزشی ارف

متد ارف یکی از روش های محبوب و کاربردی آموزش موسیقی کودک است که ذهن و بدن کودک را از طریق ترکیبی از آواز، رقص، بازیگری با استفاده از آلات موسیقی ساده و مخصوص این روش درگیر موسیقی می شود.

این روش توسط کارل ارف (Carl Orff)، آهنگساز آلمانی و مدرس موسیقی، در بین سال های ۱۹۲۰ تا ۱۹۳۰ ایجاد شده است وایده آن بر پایه باور کارل ارف به اهمیت ریتم و حرکت در موسیقی شکل گرفت.

ابزار های موسیقی که در این روش استفاده می شوند شامل ساز های سیلوفون(xylophones) متالوفون(metallophone) بلز، سنج، طبل، دایره و غیره است.

این روش به کودکان کمک میکند تا موسیقی را در سطح فهم و درک خود یاد بگیرند.

این کار با تاکید بر ادغام موسیقی با سایر هنرها ازجمله داستان ، شعر ، رقص و بازیگری می باشد.

به این صورت که معلم داستان یا شعر را در کلاس می خواند و دانش آموزان با استفاده از ابزارهای موسیقی بیان شده اند ، جلوه های صوتی را با نواختن اضافه می کنند.

سپس معلم با استفاده از ساز با بچه ها همراهی می کند.

روش ارف موسیقی را در چهار مرحله تقلید ، اکتشاف ، بداهه پردازی و آهنگ سازی آموزش می دهد.

متد آموزشی کودالی ( kodaly )

این روش توسط زولتان کودالی ( Zoltan Kodaly ) آهنگساز و مدرس موسیقی مجارستانی ابداع شده است.

فلسفه روش Kodaly این است که یادگیری موسیقی زمانی که از سنین پایین تر آغاز شود ، موثرتر است

و هر فرد توانایی یادگیری موسیقی را از طریق استفاده از موسیقی محلی و آهنگ های با ارزش هنری بالا را دارد.

آموزش-موسیقی-کودک

در روش کودالی آواز به عنوان پایه ایی برای موسیقی کودک می باشد.

یکی از خلاقیت های این روش استفاده از علائم دست و انگشتان برای یادگیری نت های موسیقی است ، به این صورت که هر شکل خاص از دست و انگشت نماد یک نت موسیقی است که برای یادگیری نت به بچه ها در سنین پاین بسیار ساده وقابل فهم است.

این علائم دست با سلفژ و خواندن نت با دهان ترکیب می شود که سبب یادگیری صحیح خواندن در گام موسیقی می شود.

و همچنین از یک سیستم صداهای ریتمیک برای یادگیری ریتم و سرعت استفاده می شود.

از طریق این درس های ترکیبی کودکان به طور طبیعی به خواندن و تشخیص نت با شنیدن صدا مسلط خواهند شد.

روش آموزش کودک سوزوکی

روش سوزوکی توسط دکتر دانیل شینیچی سوزوکی ، یک ویولنیست مشهور ژاپنی ابداع شده است. او برای دادگاه امپریال ژاپن ساز میزد و یک گروه چهار نفره را با خواهر و برادرانش تشکیل داد.

دکتر سوزوکی روش خود را برای اموزش ویولون به کودکان در یک مدرسه موسیقی در ژاپن و در سال ۱۹۶۴ اغاز کرد و این روش را به آمریکا معرفی نمود.

سوزوکی روش آموزشی خود را بر اساس توانایی ذاتی کودک برای یادگیری زبان مادری پایه ریزی کرده است.

او اصول اساسی درک زبان مادری را در یادگیری موسیقی به کار برد و روش خود را رویکرد زبان مادری نامید.

از طریق گوش دادن ، تکرار ، حفظ کردن ، ساختن واژگان و…

که بدین صورت موسیقی بخشی از وجود کودک می شود.

آموزش-موسیقی-کودک

در مدرسه موسیقی ، کودکان شروع به یاد گرفتن درس های ویولن در سن ۲ یا ۳ سالگی می کنند.

دانش آموزان سوزوکی ابتدا آهنگ های بزرگ کلاسیک و قطعات موسیقی را به صورت منظم گوش میدهند که در نهایت آن ها را یاد خواهند گرفت.

در حالی که دانش آموزان در مدرسه هستند موسیقی به صورت مداوم پخش می شود تا آنها را در موسیقی غوطه ور سازند.

این کار باعث می شود کودکان به مرور زمان گوش موسیقیایی خود را قوی کنند و همچنین تغییر گام ، زمان بندی و سرعت را در موسیقی تشخیص دهند.

دانش آموزان با مشاهدۀ یاد می گیرند و به صورت گروهی آموزش می بینند و تعامل اجتماعی و همکاری در میان دانش آموزان تقویت می شود.

روش سوزوکی بر اهمیت نفوذ و دخالت والدین در آموزش موسیقی کودکان تاکید دارد.

والدین تشویق می شوند تا با معلمان همکاری کنند تا به یک هدف مشترک برسند.

والدین می توانند در کلاس شرکت کنند و به عنوان معلم در خانه عمل کنند.

متد آموزشی دالکروز

روش دالکروز ، که به عنوان روش حرکات موزون نیز شناخته می شود ، روشی دیگری است که اساتید برای تدریس مفاهیم موسیقی استفاده می کنند.

امیل جاش دال کروز ، آهنگساز و مدرس موسیقی سوئیسی ، این روش را برای آموزش ریتم ، ساختار و بیان موسیقی از طریق ترکیب موسیقی و حرکات جنبشی بدن توسعه داد.

این روش با تمرین های شنیداری و سلفژ آغاز می شود تا گوش موسیقیایی کودک را تقویت کند.

تفاوت آموزش سلفژ در روش دالکروز این است که همیشه با حرکات موزون بدن ترکیب می شود.

آموزشگاه-موسیقی-شرق-تهران

هنرجویان ابتدا موسیقی را گوش می دهند سپس قطعه ای را که می شنوند با حرکات موزون بدنی که به صورت بداهه اجرا می شود بیان می کنند مثلا نت و ریتم را با قدم زدن و کف زدن نشان می دهند.

بداهه انجام دادن حرکات یکی دیگر از ویژگی های این روش است که به دانش آموزان کمک می کند واکنش ها و پاسخ های فیزیکی خود به موسیقی را بروز دهند.

فلسفه این روش آن است که بهترین حالت یادگیری موسیقی زمانی است که از طریق حواس چندگانه انجام شود.

دال کروز معتقد بود که موسیقی باید از طریق حسگرهای لمسی، زیبایی شناختی ذهنی و بصری آموزش داده شود.

در ایالات متحده، کالج های معتبری از جمله دانشگاه کارنگی ملون ، کلمبیا کالج ، دانشگاه مریلند و کالج پارک مدرک و مجوزهای تدریس به روش دالکرز را ارائه می دهند.

مقایسه با روش های سنتی آموزش موسیقی کودک

در روش های سنتی آموزشها اغلب به صورت انفرادی می باشد و قابلیت استفاده از فعالیت های گروهی و افزایش و تعامل کودکان با یکدیگر کم است.

در روش های قدیمی به دلیل رسمی بودن کلاس های موسیقی و سخت بودن شروع آموزش کودکان ، امکان انگیزه و اشتیاق در کلاس و لذت از بردن از تمرین موسیقی کمتر است.

این متد ها بر مبنای یک مسیر وفرایند آموزشی بری کودکان پیش می رود که کودکان را در طول مسیر یادگیری موسیقی همراهی می کند .

بر خلاف روش های سنتی ، در این روش ها نقش والدین و تاثیر گذاری آنها بر یادگیری کودک بیشتر می باشد که باعث علاقه مندی و انگیزه بیشتر کودکان در خارج از کلاس و محیط منزل برای تمرین موسیقی می شود.


آموزشگاه موسیقی – کلاس موسیقی – آموزش موسیقی – آموزش گیتار – آموزش پیانو – آموزش آواز – آموزش خوانندگی – آموزش سلفژ – آموزش صدا سازی – بهترین آموزشگاه موسیقی – آموزش سنتور آموزش تار – آموزش ویولن – استاد خوب –

ملودی های آهنگ | آموزشگاه موسیقی | verse chorus

ملودی های آهنگ

با سلام در این مقاله به برسی جامع ملودی های آهنگ | آموزشگاه موسیقی verse chorus می پردازیم.

یک اهنگ معمولا سه ملودی کوتاه دارد که دو تای ان بارها تکرار می شوند.

chorus این قسمت هماهنگ با کلمات  است و بدون تغییر یا با اندک تغییری در طول آهنگ بارها تکرار می شود.

معمولا این قسمت در بر گیرنده نام آهنگ و ایده و پیام عمومی آهنگ است.

این همان قسمتی است که شنوندگان از یک آهنگ به یاد می سپارند.

این بخش از آهنگ است که اغلب به ذهن شنونده می چسبد چون با محتوای بخش verse تضاد یا تقابل داشته،

و چندین بار تکرار می شود.

تم اصلی آهنگ در همین بخش قرار می گیرد.

و همچنین نام آهنگ اغلب در همین بخش قرار می گیرد.

chorus

قلب یک آهنگ است و اغلب در یک آهنگ دو یل سه بار تکرار می شود،

و مهمترین و عمومی ترین اطلاعات آهنگ و کلامی را به شنونده می دهد.

به همین دلیل ملودی نوشته شده برای این بخش باید انرژی و تاثیر گذاری بیشتری داشته باشد.

ملودی این بخش باید طوری نوشته و تنظیم شود که شنونده از تکرار شدن آن ناراحت و خسته نشود،

بلکه برای شنیدن تکرارهای این بخش شوق و اشتیاق فراوان داشته باشد.

از نظر کلامی محتوای این بخش نسبت به بخش verse  کلی تر و عمومی تر است.

اطلاعات جزئی تر را در بخش های verse  به شنوده ارائه می دهید.

بهتر است کلام نوشته شده برای این بخش سیلابسهای کوتاهتر و آهنگین و موزون داشته باشد.

از نظر موسیقی بخش chorus باید صدای پر تر و پر قدرت تر نسبت به سایر بخش ها داشته باشد.

ملودی این بخش باید تاثیر گذار و به یاد ماندنی نوشته شود.

نت های بیگانه با آکورد – آموزشگاه موسیقی

ملودی های آهنگ | آموزشگاه موسیقی | verse chorus

ملودی های آهنگ | آموزشگاه موسیقی | verse chorus

verse

این قسمت ملودی ثانویه آهنگ است و بندرت در طول آهنگ تغییر می کند.

آنچه واقعا تغییر می کند کلامی است که روی تکرارهای بخش verse تغییر می کنند.

بخش verse  اطلاعات بیشتری از موضوع آهنگ را به شنونده منتقل می کند.

این بخش داستان یا روایت مورد نظر را برای شنونده بیان می کند،

و جزئیات بیشتری از داستان و پیام مورد نظر آهنگساز را به شنونده منتقل می سازد.

ملودی های آهنگ | آموزشگاه موسیقی | verse chorus

ملودی های آهنگ | آموزشگاه موسیقی | verse chorus

این بخش باید داستان یا انتقال پیام را پیش ببرد،

یک آهنگ ممکن است چند بخش verse  داشته باشد که هر کدام از چند خط تشکیل شده باشند.

در این پارت ها سوالاتی مانند کجا و چه کسی و چه زمانی و چگونه چرا را پاسخ می دهیم.

این پاسخ ها ارتباط مستقیم با موضوعی دارند که در پارت  chorus  بیان می کنیم.

اگر چه اطلاعاتی که در پارت های verse ارایه می دهیم متفاوت هستند،

اما اغلب ملودی و ریتم در همه این پارت ها یکسان است.

نوعی تنوع در این پارت ها ایجاد نمایید.

اگر اطلاعات ارایه شده در بخش chorus را یک شعار فرض کنیم،

در بخش verse  باید توضیحات و توصیفات بیشتر و جزئی تر از موضوع اهنگ را به شنونده ارئه دهید.

آموزشگاه موسیقی

مثلا اگر در بخش chorus عبارت “من از دنیا بدم میاد” را نوشته باشید در بخش های  verse باید دلایل،

یا انگیزه های خودتان را برای این احساس خودتان برای این احساس را به شنونده بگویید.

بخش های verse را به عنوان قسمت های پشت سر هم یک سریال در نظر بگیرید.

که در هر قسمت مفاهیم یا اطلاعات جدید تری را به مخاطب می دهید و البته این انتقال پیام در پارت های verse یا یک ملودی تقریبا ثابت انجام می گیرد.

چون در بخش های verse  باید اطلاعات بیشتر و جزئی تری به شنونده بدهید،

به این معنی نیست که طول زمان این بخش ها باید طولانی باشد.

سعی کنید کلام و ملودی هر یک از این بخش ها بیشتر از سی ثانیه نباشد.

اگر فکر می کنید این زمان کم است سعی کنید از ریتم تند تری استفاده نمایید.

مقالات مفید موسیقی

آموزش خوانندگی بخش نفس گیری

آموزش خوانندگی بخش نفس گیری

مقالات مفید موسیقی

یکی از تاثیر گذارترین عوامل در خوانندگی نفس گیری است
میدانیم که میزان تنفس محبوس در ریه برای هر فرد متفاوت است
که نقش ژنتیک و تمرین در آن بسیار است
در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد کهآموزش خوانندگی بخش نفس گیری.

برای این که بتوانید به کارکرد ریه های خود پی ببرید جلوی یک آئینه ایستاده پاها را به اندازه عرض شانه باز نمایید
دقت کنید که سر شما بطور مستقیم قرار داشته یاشد.
از راه بینی نفس بکشید و تا جای ممکن ششهای های خود را از هوا پر کنید سپس به آرامی از راه دهان نفس را بیرون دهید.
این موضوع که بعضی فکر میکنند که برای قدرت صدا باید با فشار بازدم نمود اشتباه است نباید مانند شلیک گلوله کلمات را با فشار به بیرون ریخت.

انواع گیتار آموزشگاه موسیقی

آموزش خوانندگی بخش نفس گیری

آموزش خوانندگی بخش نفس گیری

آموزشگاه موسیقی

به هیچ عنوان سعی در بالا دادن شانه برای ایجاد حجم بیشتر نکنید
تنفس شما باید توسط دیافراگم انجام شود (محفظه با لای شکم)
(تمامی این نکات روی میزا ن صدای خروجی تاثیر مستقیم دارد میتوانید امتحان کنید)
دست خود را روی شکم بگزارید بطوری که 2 انگشت اشاره روی ناف قرار گیرد
نفس عمیق بکشید.

حال بر روی قسمتهایی که در زمان دم و بازدم درگیر بوده اند تمرکز کنید تا بتوانید اشراف کامل بر روی آنها داشته باشید
سپس دندانهای خود را بسته و زبانتان را پشت دندانهای پایین بفشارید.
سعی کنید کمترین مقدار هوا را از میان دندانها بیرون دهید ضمن این کار صدای تس از خود درآورید (ts)
این تمرین را تا زمانی که خروجی هوای شما به زمان 30 ثانیه برسد ادامه دهید.
این تمرین جهت تقویت دیافراگم و عضلات ریوی می باشد زمان مناسب جهت رسیدن به حد نصاب روزانه 40 دقیقه می باشد.

آموزش خوانندگی بخش نفس گیری

آموزش خوانندگی بخش نفس گیری

از همراهی شما عزیزان بسیار سپاسگذاریم نت آوا مرجع تخصصی آموزشگاه موسیقی در تهران شرق و غرب شمال تهران.

مقالات مفید موسیقی

آموزش تمیز کردن کلاویه های پیانو – نگهداری کلید های پیانو – پولیش کردن پیانو

 به نام خدا و عرض سلام به کاربران عزیز سایت ما امروز ما به شما

آموزش تمیز کردن کلاویه های پیانو و همچنین اصول

نگهداری کلید های پیانو و پولیش کردن پیانو را با شما مورد برسی قرار

خواهیم داد.

معمولا کلیدهای پیانو بعد از گذشت چند ماه از خرید بخاطر عرق و چربی

پوست دست در هنگام نواختن پیانو و در نتیجه

جذب بیشتر گرد و غبار کثیف و تیره می شوند . برای پیشگیری می

توانید قبل از استفاده از پیانو دستهایتان را بشویید ،

این کمک می کند که کلیدها مدت بیشتری تمیز بمانند.

 

آموزش تمیز کردن کلاویه های پیانو

آموزش تمیز کردن کلاویه های پیانو

متاسفانه برخی افراد بدون اطلاع از آسیب هایی که به کلیدهای پیانو

وارد می شود از مواد شوینده و براق کننده های غیر

استاندارد مانند براق کننده های مبل و حتی داشبورد ماشین استفاده

می کنند . این مواد حلال هایی را درون خود دارند

که لایه های نازکی ر از روی کلیدها بر می دارد و استفاده مداوم از آنها

به مرور باعث فرسایش و خوردگی آنها می شود و

تغییر رنگ کلیدها بعد از چند نوبت استفاده کاملا مشهود می شود.

همیشه از دستمال های بسیار نرم و لطیف مانند پارچه های پنبه ای

استفاده کنید . می توانید از دستمال های مخصوص

ال سی دی و دوربین های عکاسی نیز استفاده کنید . به یاد داشته

باشید که به هیچ عنوان از دستمال توالت و دستمال

هایی که در ساخت آنها از مواد کاغذی استفاده شده استفاده نکنید.

پارچه را تا حدی مرطوب کنید که با کشیدن آن بر روی سطح کلیدها اثری

از رطوبت باقی نماند . به یاد داشته باشید که

استفاده از آب زیاد می تواند باعث نفوذ آن در بین کلید ها شود و از

آنجایی که تنها سطح رویی کلیدها دارای روکش ضد آب

است این رطوبت به مرور زمان باعث خرابی و ورم کردن کلیدها میشود.

نگهداری کلید های پیانو

نگهداری کلید های پیانو

 

بهترین حالت تمیز کردن یک اکتاو و خشک کردن آن و سپس تمیز کردن اکتاو بعدی
است.
به هیچ وجه از پارچه های رنگی که ممکن است با کشیده شدن روی سطح کلید
ها از خود رنگ پس دهند استفاده نکنید.
در برخی موارد، پاک کردن رنگ پارچه از روی کلید ها غیر ممکن است…
پیشنهاد می شود از دو پارچه مختلف برای کلید های سیاه و سفید استفاده کنید
یا اینکه ابتدا کلیدهای سفید که کثیفی
را بیشتر از خود نشان می دهند تمیز کنید و سپس کلیدهای سیاه را پاک کنید.
در فصول سرد سال که آنفولانزا و سرماخوردگی بسیار شایع است برای
پیشگیری از انتقال بیماری ، بخصوص در آموزشگاه
ها و همچنین در صورتی که اشخاص دیگری هم از پیانو شما استفاده می کنند از
مواد ضد عفونی کننده استفاده کنید .
بهترین این مواد شستشو دهنده های وسایل نوزاد می باشد که در فروشگاه
های لوازم نوزاد و کودک به سادگی قابل تهیه هستند.
دقت کنید که هرگز از مواد ضد عفونی بصورت اسپری استفاده نکنید و تنها با
مرطوب کردن یک دستمال تمیز و کشیدن آن
به نحوی که در بالا توضیح داده شد کلیدها را ضدعفونی کنید.
برای ضد عفونی می توانید از سه قسمت آب و یک قسمت سرکه سفید استفاده
کنید.

 

 پولیش کردن پیانو

پولیش کردن پیانو

 

پولیش کردن پیانو

 

در تمیز کردن پیانو باید حتما از پارچه های بسیار لطیف مانند پارچه های پشمی نرم استفاده
کرد و به هیچ عنوان لکه های
چربی یا گرد و غبار را با دستمال های کاغذی و نایلونی نباید از روی پیانو پاک کرد زیرا موجب
خش افتادن بر روی پولیش
پیانو می شود پارچه را فقط کمی مرطوب کنید و در هنگام کشیدن بر روی پیانو دقت کنید که
ناخن شما با پیانو برخورد
نکند. پارچه مرطوب را به آرامی روی سطح پیانو بکشید و بلافاصله با دستمال خشک و لطیف
آن را خشک کنید تا مانع از
لک افتادن روی محل تمیزکاری شود در هنگام پاک کردن پیانو انگشتر ، ساعت و یا هرچیزی
که ممکن است باعث مخدوش
شدن پیانو شود از دست خارج کنید از مواد شوینده و پاک کننده استفاده نکنید و سعی کنید تا
حد ممکن فقط با همان
پارچه مرطوب گرد و غبار روی پیانو را تمیز کنید از گذاشتن وسایل روی پیانو جدا پرهیز کنید ،
زیرا با کوچکترین جابجایی
وسایل، رنگ پیانو مخدوش شده و تنها با پالیش کردن برطرف می شود . اگر گذاشتن برخی
وسایل روی پیانو الزامیست
حتما زیر آن پارچه ای نرم بیندازید هیچگاه خودتان اقدام به پالیش کردن پیانو نکنید و این کار را
از خدمات دهنده مجاز پیانو
بخواهید زیرا پالیش کردن غیر حرفه ای ممکن است به رنگ پیانو آسیب بزند تمیز کردن
قطعات داخلی پیانو نیز باید توسط
فرد حرفه ای انجام شود یک دستگاه پالایش کننده هوا در محل قرار گرفتن پیانو به خوبی گرد
و غبار را جذب می کند و استفاده از آن توصیه می شود.

آموزش موسیقی, آموزشگاه, آموزشگاه پیانو در تهران, آموزشگاه تهران, آموزشگاه ساز پیانو, آموزشگاه موسیقی, آموزشگاه موسیقی پیانو, آموزشگاه موسیقی پیانو تهران, آموزشگاه موسیقی پیانو در تهران, آموزشگاه موسیقی تهران, آموزشگاه موسیقی در تهران, آموزشگاه موسیقی در شرق تهران, آموزشگاه موسیقی در غرب تهران, آموزشگاه موسیقی در شمال تهران, آموزشگاه موسیقی ساز, آموزشگاه موسیقی ساز پیانو,آموزشگاه موسیقی شرق  تهران, آموزشگاه موسیقی محدوده شرق تهران, آموزشگاه موسیقی محدوده غرب, آموزشگاه موسیقی محدوده شمال تهران, آموزشگاه موسیقی علی زند وکیلی, بهترین آموزشگاه پیانو, بهترین آموزشگاه موسیقی, بهترین آموزشگاه موسیقی تهران, بهترین آموزشگاه موسیقی در تهران, بهترین آموزشگاه موسیقی ساز, بهترین آموزشگاه موسیقی ساز پیانو, پیانو

30 دانستنی باورنکردنی درباره موسیقی

30 دانستنی باورنکردنی درباره موسیقی

1. معدود فعالیت هایی در زندگی هستند که از کل مغز استفاده می کنند و یکی از آن ها موسیقی می باشد.

2. در اغلب موارد از نسخه اصلی هر آهنگ بیشتر خوشمان می آید این حس لزوما به دلیل بهتر بودن نسخه اصلی نیست بلکه چون اولین بار است که آن را می شنویم این احساس را پیدا می کنیم.

3. گوش دادن به موسیقی هنگام فعالیت، کارایی فیزیکی ما را افزایش می دهد.

4. معمولا بهترین آهنگ مورد علاقه هر کس آهنگی است که یادآور یک رخداد عاطفی در زندگی اش می باشد.

 

5. هنگام گوش دادن به موسیقی ضربان قلب انسان تغییر کرده و از صدا تقلید می کند.

 

6. گل ها با شنیدن صدای موسیقی سریع تر رشد می کنند.

 

7. الویس پریسلی هیچ یک از آهنگ هایش را خودش ننوشته است.

 

8. نوع موسیقی که گوش می کنید به نوع درک شما از جهان تاثیر می گذارد.

 

9. لئو فندر – مخترع سازهای تلکستر و استرتوکستر – نمی توانست گیتار بنوازد.

 

10. گران ترین آلات موسیقی جهان یک ویولن استرادیواریوس است که سال 2011 با قیمت 15.9 میلیون دلار فروخته شد.

 

11. آهنگی که مدام در ذهن شما تکرار می شود به نام کرم گوش شهرت پیدا کرده است.

 

12. نوکلو (NoClue) سریع ترین رپر دنیا است با 723 سیلاب در هر 51.27 ثانیه (14.1 سیلاب در هر ثانیه)

 

13. متالیکا اولین و تنها گروه موسیقی است که در هر هفت قاره اجرا داشته است.

 

14. نیروی دریایی بریتانیا از آهنگ های بریتنی اسپیرز برای ترساندن دزدان دریایی سومالی استفاده می کند.

 

15. نوزادان با گوش دادن به موسیقی دو برابر بیشتر از زمانی که به کلام گوش می دهند آرام می مانند.

 

16. در سال 2015 فضانورد کریس هادفیلد برای اولین بار آلبوم کاملی از آهنگ های ضبط شده در فضا را منتشر کرد.

 

17. هنگامی که بنجامین فرانکلین ساز آرمونیکا را اختراع کرد این ساز در اروپا به چنان شهرتی رسید که موزارت و بتهوون برای آن موسیقی ساختند.

 

18. انیا از هنرمندانی است که آثار بسیار پرفروشی خلق کرده، اگرچه هیچ توری برگزار نکرد اما بیش از 100 میلیون آلبوم های او در سراسر جهان به فروش رفته است.

 

19. موسیقی می تواند به افرادی که دچار آسیب های شدید مغزی شده اند کمک کند تا خاطرات شخصی را به یاد آورند.

 

20. کلمه موزیک (music) از نام Muses الهه هنر در یونان باستان گرفته شده است.

 

21. مسابقات موسیقی، نقاشی، شعر، ادبیات و معماری همگی به عنوان بخشی از رقابت های المپیک از سال 1912 تا سال 1948 برگزار می شدند.

 

22. پیانوها از حدود 12 هزار بخش جدا از هم تشکیل شده اند.

 

23. علم ثابت کرده آوازهای گروهی به کاهش استرس و اضطراب و افزایش سطح اندروفین کمک می کند.

 

24. مردم آمریکا روزانه بیش از 4 ساعت صرف گوش دادن به موسیقی می کنند.

 

25. 51.5 درصد از موسیقی دانان هیپ هاپ به قتل رسیده اند.

 

26. به نظر می رسد طول عمر یک ستاره راک 25 سال کمتر از حد میانگین است.

 

27. سی دی های موزارت در سال 2016 بیشتر از آثار بیانسه به فروش رسیدند.

 

28. مایکل جکسون تلاش کرد کمیک های مارول را بخرد فقط برای این که بتواند نقش مرد عنکبوتی را در فیلم تولیدی خودش بازی کند.

 

29. پیانو تنها یک دهه بزرگ تر از ایالت متحده آمریکا است.

 

30. جان لنون آواز را با شرکت در گروه کر در کلیسای سنت پیتر آغاز کرد

 


30 دانستنی باورنکردنی درباره موسیقی  داستان موسیقی، دانستنی های موسیقی، بهترین آموزشگاه موسیقی،

ساز تار

ساز تار

ساز تار از مهمترین سازهای زهی ایران دارای ویژگیهای اصیل و سنتی قومی ایرانی است.

مشخصات:

1- تار دارای شش سیم بوده كه بوسیله زخمه و مضراب فلزی یا شاخ نواخته می شود.

2- تار بدنه یا كاسه اصلی ساز معمولاً دو تكه و از جنس چوب گردو و حتی توت كهنه می باشد كه به همدیگر می چسبانند.

3- پوست تار بره تودلی است.

4- دسته تار كه جداگانه ساخته شده و بعداً به كاسه وصل می شود به وسیله قطعات شاخ یا استخوان شتر تزئین شده.

5- خرك تار معمولاً از شاخ گوزن بوده.

6- پرده ها از جنس روده گوسفند.

لفظ تار در اصل سانسكریت و (تره) بوده است و از ابتدا با چهار و سپس پنج و در اواخر با شش سیم ساخته شد تار به

شكل امروزی سابقه طولانی و دوری ندارد.

میرزا حسینقلی با تار پنج سیمه و درویش خان با آن مانوس بوده و می نواخته اند.

تار سازان مشهوری همچون یحیی – استاد فرج الله اقدام به تكمیل زیبا سازی

و استاندارد نمودن تار شش سیم نموده اند

كه مشهورترین و كاملترین آنها را یحیی می ساخته همانطور كه گفته شد

مضراب تار یا از شاخ بسیار سخت و یا از فلز

است كه دسته آن موم گرفته شده طول تقریبی آن سه سانتیمتر است اما بطور معمول از جنس برنج است.

آموزشگاه موسیقی

اجزاء ساختمان تار

1) وزن متوسط آن بطور معمول 1700 تا 2200 گرم بوده و قسمتهای مختلف آن عبارتند از سرپنجه ، دسته ، نقاره، كاسه،

پوست، سیم ، گوشی، خرك، شیطانك و پرده

2) دسته تار بطور تقریبی 5/3×46 سانتیمتر است كه از محل سر پنجه با قطر 5/2 تا 3 سانتیمتر شروع و تا محل تلاقی به

كاسه 8 الی 10 سانتیمتر می رسد. دسته معمولاً از چوب گردو بوده .

3) تعداد پرده های تار 28 عدد بوده كه از جنس روده، نخ بخیه (رودة خرگوش یا گوسفند) و گاهاً نایلون می سازند.

4) جعبه گوشی (سر) در انتهای بالایی دسته قرار گرفته و از هر طرف سه گوشی بر سطوح جانبی جعبه كار گذاشته

شده است.


معرفی-ساز-تار

پیدایش موسیقی راک

پیدایش موسیقی راک

 

کار­های نوینی که در حد فاصل دهه ­ی هفتاد تا هشتاد ارائه شد بیش از آن است که بتوان در یک نوشتار تاریخ­ گونه یکایک بازگو شود پیدایش موسیقی راک.
هدف این­ جا بازگو کردن گرایشاتی است که در این دهه پایه گذاری شد پیذایش موسیقی راک.

اما در آغاز باید به ریشه­ ی این ابداعات پرداخت، این که چه چیز سبب می ­شود

این حجم از بدعت ها در موسیقی راک گذارده شود.

یکی از محرک ­های اصلی این موضوع را باید در افزایش گردش سرمایه در این موسیقی غیرسرمایه­ داری جست.

با ورود و شهرت پدران این سبک به بازارهای فروش، علاقه و حجم ورود نیرو به این سبک افزایش یافت.

این نیرو در حالی وارد این سبک از موسیقی می ­شد که به­ خاطر نفس جسارت ­آمیز و هنجارشکنش،

از آغاز از سوی اشخاصی که در جست ­و جوی چیز دیگری بودند،

مورد استقبال بود، در نتیجه این افراد تازه­ وارد هم بدعت گذار و هم

جسارت کافی را دارا بودند.

افرادی که وقتی به Mick Jagger از The Rolling Stones گوش می ­دادند

از نظر بزرگ ­ترهای خود یاغی و پر­ دردسر تصور می ­شوند.

افرادی که در موسیقی Jimi Hendrix افسانه­ ای، دنبال آن تکنیک­ های ناب گیتارنوازی

چپ­ دستی­ او بودند و نه موسیقی

برای رقص با معشوقه ­ی سانتی ­مانتال خود.

آموزشگاه موسیقی

یکی دیگر از این دلایلی که به عنوان متهم در ردیف نخست برای این حجم از نوآوری

در موسیقی می ­نشیند بدون تردید

گسترش امکانات گیتار الکتریک به عنوان اصلی ­ترین ساز این سبک از موسیقی است.

دستگاه­ های آمپلی ­فایر در انتهای این دهه، امکانات زیادی برای افزایش Gain صدا پیدا کردند،

امکاناتی که پیش ­تر در

اختیار و انحصار مهندسین صداساز بود، اینک در اختیار نوازندگان قرار می­ گرفت.

این نوآوری­ ها را به گرایشات پدران هیپی به موسیقی­ های شرق و در نتیجه ورود سازهای

ناهنجاری در موسیقی غربی

مانند سیتار و گام های پنج­ تایی پنتاتونیک اضافه کنید.

نفس این ورود سازها منجر به ورود اصوات خاص ­تر به آواهای موسیقی راک شد.

این یعنی به مرور کیبورد، فلوت Jethro Tull و در نهایت کیبوردی که همه­ ی این اصوات

نامانوس را برای ما ایجاد کند،

امکانات صوتی بی­ پایانی را پیش ­روی موسیقی راک نهاد.

نکته­ ی نهایی را باید در جاذبه ­های محتوایی یافت. موسیقی پَساراک پس از گذشتن

از مرز ترانه­ های عادی موسیقی پاپ

موفق به جذب و بدل به تریبونی برای افراد گسترده­ تری در جامعه شد و در نتیجه­ ی این جذابیت،

افراد بیشتری وارد این موسیقی شدند.

افرادی که سبک­ های منحصر به فرد خود را پایه گذاشتند.


موسیقی-راک

پیدایش موسیقی راک  راک، آموزش آواز،استاد آواز، بهترین استاد آواز، استاد آواز شرق تهران، استاد آواز شمال تهران،استاد آواز غرب تهران،آموزشگاه موسیقی، بهترین آموزشگاه موسیقی تهران